Wednesday, December 15, 2010

Sudah Dapat Contoh Surat Tukar Kos

Dengan ini,saya mengumumkan saya sudah dapat contoh surat tukar kos.miahaha.gile poyo.

Thanks pada member aku yang sudah tukar kos. Aku dah tengok alasan dia guna dalam surat tu.Boleh lah nak goreng iras2 camtu sikit.Tapi still kompleks,surat tu tak semestinya lulus.Tambah2 aku dah tahun 3.Nak goreng apa la kat ketua jabatan nanti.

oh ya.Aku ada call senior/buddy yang sudah grad.Aku bagitau masalah and cadangan aku nak tukar kos.Dia pun merestui and menggalakkan lagi aku tukar kos.Dia kata kos yang kitorang ambik sekarang ni susah nak dapat kerja di Malaysia.LOL.

Hope pilihan aku tepat.Aamin

108 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. salam....ade kawan saye ni nak tukar kos+mitak tlg kitorg tuk cari mane2 cth surat tuk tukar kos tu...saye search kat internet+terbaca post saudari ni...jadi kalu x keberatan leh x saye nak mitak saudari tlg emailkan cth surat tu kat email saye (nat_lo26@hotmail.com)
    saye ucapkan jutaan terima kasih+mitak maaf kalu tulisan saye (yg sgkatan ni smua)x formal

    ReplyDelete
  3. tolong emailkan contoh surat permohonan tukar kos...saya nak tukar kos...please..
    sheikhyasir_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. bole x tlng email kn surat tuka kos tu? saye bdak yg akn masuk 1st year degree at um,tp blom stat g,bulan 9 ni start degree,rase2nye dpt x tuka kos without wasting a year? masuk2 je n trus tuka,dpt x?

    ReplyDelete
  5. tlg email cntoh surat ni bleh?? really appreciate if u can do so..thanks^^

    zarith_nida@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. korang nak buat surat dah jumpa orang fakulti belum?papehal korang email lah ketua jabatan dulu.Sebab kadang-kadang dia ada preferensi.Nanti surat kena tolak mentah2.Bila dah jumpa ketua jabatan korang nanti secara otomatiknya korang akan tau flow seterusnya dan apa format surat yang die nak mengikut fakulti masing-masing

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam,
      sarimah..sy bru called pihak hea regarding nk tukar kos ni..dia suruh compose surat n post dkat hea dpartment klu bleh bfore intake/surat twaran kluar..please e-mailkn sample surat pertukaran kos tu..sy dh buntu.nk compose sndri takut nmpk mcm bdk UPSR pnye..please...thnx :)

      Delete
  7. bole x email kat saya jgk (norasmira_23@yahoo.com)

    ReplyDelete
  8. salam. kak boleh mail kpd saya juga x? tq (sinroy93@hotmail.com)

    ReplyDelete
  9. dea akak,bole tlg email untuk sy jugak tak?sy perlu bsiap sdia awal2 untuk tukar kos nti.. fatinsyazira@gmail.com tq =)

    ReplyDelete
  10. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  11. salam. Saya memang nak tukar kos. boleh tak, tolong email contoh surat tu? Please.... lelyana.adeakukesah@gmail.com

    ReplyDelete
  12. saya memg buntu skrg krn dpt kos yg saya x minat...oleh tu boleh x emeilkan contoh surat utk buat pertukaran kos tu...plessss..
    ezu_eri@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. saya kebuntuan fikiran dgn kos yg saya ambil skrg ni... boleh x tolong emelkan contoh surat utk buat pertukaran kos tu... woiblahla@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam,,bleh x sye pown nak contoh surat untuk buat pertukaran kos 2???plis email me syahnas09@gmail.com

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. bleh tlong email surat 2 tak d email ni zaidahtul_email92@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. boleh tolong emel fazzy_25@yahoo.com . please :)

    ReplyDelete
  18. Hi, bleh tolong emal contoh surat? saya memang nak tukar kos >< please~ matrixvinc@gmail.com
    THank you :)

    ReplyDelete
  19. salam. blh tlg emel x contoh surat rayuan tu?
    fadhilazmohd@gmail.com

    ReplyDelete
  20. salam,hai boleh email contoh surat tu kat saya?
    write2myra_92@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. salam, tolong emailkan surat tu kepada saya, terima kasih..
    chikamix [at] gmail.com

    ReplyDelete
  22. boleh emailkan tak surat tu? nak... please. :) g0reng001@yahoo.com

    ReplyDelete
  23. salam.. saya pun perlukan contoh surat pertukaran kos tu.. nak minta jasa baik tuan punya blog utk emailkan cth surat tu kpd sy.. norhanifahsahid@gmail.com terima kasih

    ReplyDelete
  24. assalam..tlong email kt saya juga.nurfathiah93@gmail.com.thx..

    ReplyDelete
  25. wahh. ramainya mintak. saya pun nak boleh? huhu
    cassiopeiahana@gmail.com
    terima kasih ye. :)

    ReplyDelete
  26. hi. .saya dah dpt kelulusan drpd pihak universiti. .skrang ni saya memerlukan keputusan drpd pihak JPA. . saya harap u dpt membantu saya dengan menghantar contoh surat tersebut kpd email:raysseelan@gmail.com . .tolong ye. .ribuan terima kasih. .

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum, boleh hantar copy surat tu kepada saya sekali? Terima kasih sangat2. akhyar_10urulez@ymail.com

    ReplyDelete
  28. Assalamualikum, saya pun nak mintak contoh surat penukaran kos tu kalau tak keberatan. Terima kasih :D

    Shahmimi.aida@gmail.com

    ReplyDelete
  29. salam tolong email surat tu kpd saya... tq..
    aresya88@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Sy nk pun nk....ahmadsaberi@ymail.com

    ReplyDelete
  31. assalamualaikum... saya pun nak mintak copy surat tue.. emel kt saya maisarah.zulkipli@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. Salam. Kalau tak keberatan, boleh email saya juga? Sangat perlukan cth surat tu skrg ni. lollyana_93@yahoo.com Terima kasih banyak :)

    ReplyDelete
  33. salam. akak. saya pon nak jugak contoh surat tuh. harap dapat membantu

    black.lily94@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. Boleh emeil untuk sy jga klo ada rezeki InsyaAllah boleh...
    noorhasnahmusa14@gmail.com
    Tq akak doakan sy yer...

    ReplyDelete
  35. saya pon nk contoh surat tu.. terima kasih byk2 ats pertolongan..
    ir_diena@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. Boleh tlg emel kan utk sy jgk? Terima kasih atas pertolongan.. linsukaria@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum :) Boleh mintak bantuan tuan punya blog ni emailkan saya contoh surat pertukaran kos? terima kasih (nursyahiraaaaah@gmail.com)

    ReplyDelete
  38. assalamualaikum..blh tolong emel kan untuk saya x contoh surat rayuan tu.. (sarahzul90@yahoo.com)
    thanks..

    ReplyDelete
  39. salam. saya dlm proses untuk buat rayuan tukar course atas sebab yg sama mcm saudari. Saya risau memikirkan peluang pekerjaan setelah graduate. Harap saudari sudi share dgn saya. (azaliaibrahim@yahoo.com)

    ReplyDelete
  40. email kat sye jugak boleh?? (fimz_ferrari13@yahoo.com)
    thank you so much... :)

    ReplyDelete
  41. salam .. tlg emailkn utk sy jgk blh?? (raixOxO_ip922yahoo.com)terima kasih sgt3^^!!

    ReplyDelete
  42. email kt sy juga boleh? thankss nadirahmokhtar@yahoo.com :)

    ReplyDelete
  43. salam, boleh tak emailkan contoh surat tu.
    anismjani@gmail.com

    ReplyDelete
  44. assalam... boleh tolong emailkan surat rayuan tu kat email ni namy-ai_lily92@hotmail.com

    ReplyDelete
  45. salam..bleh tlg email kat sy jugak? thanksss =)
    syrna176@mail.com

    ReplyDelete
  46. untuk saya juga please :) dr.rushdanfr@gmail.com

    syukran

    ReplyDelete
  47. Nak jugak, tlg sesangat ye..maaf
    qisztiynalampard@yahoo.com

    ReplyDelete
  48. salam..
    saya pun nak jugak..leh??
    maaf klu menyusahkan..
    fathiahfatin94@gmail.com

    ReplyDelete
  49. salam..
    email kan saya surat rayuan tu..boleh??
    harap saudari boleh membantu saya..
    nadhir1043@gmail.com

    ReplyDelete
  50. salam..bleh tak email kat saya surat tu...
    ashikintobibah@gmail.com. tqvm

    ReplyDelete
  51. salam,boleh tak email kat saya jgak surat tu...
    farah_ghah94@yahoo.com
    please...thanks

    ReplyDelete
  52. salam, boleh tak emailkan saya jgk surat tu..pliss huhu
    jaezahrazak@yahoo.com
    tolong ya..tq :)

    ReplyDelete
  53. assalamualaikum. kalau tak keberatan, boleh tak tolong emelkan sy jugak sample surat tu? Terima kasih. Allah bless u :) syaakiilaa95@yahoo.com

    ReplyDelete
  54. assalamualaikum wbt,
    boleh tlg emaikn sy sample surat tu...please sy sgt perlukannya :( haiqal9411@yahoo.com

    MAY ALLAH BLESS YOU

    ReplyDelete
  55. minta juga sample surat penukaran kos ni? thanks.
    hannahradi@gmail.com

    ReplyDelete
  56. assalamualaikum..
    can i get the sample of the letter..
    i need it urgent.. dla.a2z75@gmail.com.. thanks..

    ReplyDelete
  57. Salam. Can you email me the sample of letter? I kind need it urgent. Please help me. auziel92@yahoo.com. Thank you! :)

    ReplyDelete
  58. Assalamualaikum. . Kak, tolong share kat saya. Minta tolong sangat2. Please. Terima kasih. Ini email saya. (ariffrobbani@gmail.com)

    ReplyDelete
  59. Salam..bleh tlg mail kt saya x sample surat tu ? Please..mail
    ( terry.wan96@gmail.com )

    ReplyDelete
  60. salam..boleh x email kat saya contoh surat tu norzafirah05@yahoo.com

    ReplyDelete
  61. Assalammualaikum Hi Sarimah. Saya dapat masscomm tapi first choice saya is law. Saya nak buat homework sikit psl cara nak tukar course ni. Do you mind share the letter, boleh email kt saya tak contoh surat tu. Email to : mizznaura@yahoo.co.uk please dear. Thank you so muchhhhh!

    ReplyDelete
  62. mintak sample itu. saya punya fslmelaka@gmail.com. saya nak belajar fizik tapi asasi alam bina kat um xde daaa

    ReplyDelete
  63. salam boleh mintak sample surat itu? saya pown hamper same nak tukar kos tapi dah tahun ke3...plis as soon as possible...kalu boleh saya nak uruskan dalam 2 minggu nie...syahnas09@gmail.com

    ReplyDelete
  64. emailkn utk sye ye :)
    aynie9557@yahoo.com

    ReplyDelete
  65. Salam awak..boleeh x emailkan kat saga mashoh95@gmail.com

    ReplyDelete
  66. salam, boleh emailkan contoh surat: quentinq88@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  67. Salam..
    Boleh tolong emailkan kat saya jugak..

    ke0n_94@yahoo.com

    ReplyDelete
  68. Salam ...
    Bly tlng email an at saya juga...
    Sya perlu an dlm msa tdekat...tq..:)
    (ain_9277@yahoo.com.my)

    ReplyDelete
  69. Sy pn nk jgk
    Email sityzaharah93@gmail.com

    ReplyDelete
  70. Sy pn nk jgk
    Email sityzaharah93@gmail.com

    ReplyDelete
  71. Tlg emailkan cth surat tu kat sy.. sy prlukn dlm masa tdekat tq
    Email: sakinah_shinee@yahoo.com

    ReplyDelete
  72. Sy pun nk jgak. Tlg emailkan contoh surat tuu dalam masa terdekat. Terima kasih
    Email: ainun_sollihah@yahoo.com

    ReplyDelete
  73. Sya juga memerlukan tlg.email kan luqman199770@gmail.com sbb sy nk tukar kos.harap dpt emailkan.semoga awk murah rezeki. Amin

    ReplyDelete
  74. sy jg mmerlukan.. email, keusarroslan@gmail.com

    ReplyDelete
  75. saya juga memerlukan pertolongan saudara..harap saudara boleh emelkan kpd kimuratakuya9900@gmail.com

    ReplyDelete
  76. email pd saya fahmizahurin@gmail.com ty

    ReplyDelete
  77. email pd saya fahmizahurin@gmail.com ty

    ReplyDelete
  78. email pada sya as soon as possible
    saidifaiz18@yahoo.com
    tq so much

    ReplyDelete
  79. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  80. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  81. Salam.tlg emailkn sye sample surat tu blh ? Really need ur help .tq
    shahira22sham@gmail.com

    ReplyDelete
  82. assalam.sy tlh mndpt tawaran biasiswa bersyarat. tetapi kos yg sy dpt kat uiversiti tidak melayakkan sy utk mendapat biasiswa itu melainkan sy menukar kos. bpleh x emelkan sy sample surat rayuan penukaran kos?

    ReplyDelete
  83. tolong emailkan sample surat pertukaran kos.. terima kasih.. hanya Allah dpr membalas jasa baik anda.. muhdariff96@gmail.com

    ReplyDelete
  84. salam , saya pun perlukan contoh surat pertukaran kos tu . tolong email kan pada saya . kamil14asyraf@gmail.com

    ReplyDelete
  85. assalamualaikum, saya perlukan contoh surat pertukaran kos tu. boleh tk tlg emailkan kat raihanasyaa@yahoo.com ? Really need your help. Thanks!

    ReplyDelete
  86. assalamualaikum, saya perlukan contoh surat pertukaran kos tu. boleh x tlg emailkan kat yasmin93_othman@yahoo.com ? terima kasih :)

    ReplyDelete
  87. assalamualaikum, boleh tak share contoh surat pertukaran kos tu. saya sangat perlukanya untuk rujukan boleh x tlg emailkan kat hazwaniyusoff.6020@gmail.com
    harap dapat membantu terima kasih.

    ReplyDelete
  88. Assalamualaikum :) Boleh mintak bantuan tuan
    punya blog ni emailkan saya contoh surat
    pertukaran kos? terima kasih
    ( tickamemorabilia@gmail.com )

    ReplyDelete
  89. salam, saya ingin meminta jasa baik anda untuk berkongsi surat pertukaran kos. ini email saya anisahyusof95@yahoo.com

    ReplyDelete
  90. Salam. Tolong email pd saya juga. Jazakallah khair
    nurthahirah96@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Salam. Tolong email pd saya juga. Jazakallah khair
    nurthahirah96@gmail.com

    ReplyDelete
  92. Salam . Saya nak tahu procedure untuk tukar course . Klau tidak keberatan boleh email saya . Terima kasih . Lyana_dason@yahoo.com

    ReplyDelete
  93. salam sis..sy mahu juga..sbb sy pun nk tukar kos..desperate sgt nie sis..tenly94@gmail.com

    ReplyDelete
  94. Salam sis. Mintak tolong untuk sent ke email saya. Saya sangat perlukan. Mintak tlg sangat². Nuraziemah81@gmail.com

    ReplyDelete
  95. Salam sis. Mintak tolong untuk sent ke email saya. Saya sangat perlukan. Mintak tlg sangat². Nuraziemah81@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Salam. Saya pun sangat-sangat terdesak memerlukan bantuan ni.. Kalau tak keberatan minta tolong emailkan contoh surat tu ke azmansyafri@gmail.com.
    Moga Allah membalas jasamu dan memberikan kesihatan berkekalan. Aamin

    ReplyDelete
  97. Salam. Saya pun sangat-sangat terdesak memerlukan bantuan ni.. Kalau tak keberatan minta tolong emailkan contoh surat tu ke azmansyafri@gmail.com.
    Moga Allah membalas jasamu dan memberikan kesihatan berkekalan. Aamin

    ReplyDelete
  98. Assalamualaikum sis, blh jelaskan lebih lanjut mcm mn nak tukar kos?

    ReplyDelete
  99. boleh tk emelkn jg kpd sy cntoh surat twaran trsbut? sy pun prlu sgt utk tukar kos sy, moga allah mblas jasa awak. ni emel saya sfiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  100. boleh tk emelkn jg kpd sy cntoh surat twaran trsbut? sy pun prlu sgt utk tukar kos sy, moga allah mblas jasa awak. ni emel saya sfiqah@gmail.com

    ReplyDelete
  101. nak contoh surat tukar kos tu pleaseeeee.. emel pelangisenja0330@gmail.com terimaaa kasihhhh

    ReplyDelete
  102. nak contoh surat tukar kos tu pleaseeeee.. emel pelangisenja0330@gmail.com terimaaa kasihhhh

    ReplyDelete
  103. Nak contoh surat..minta tlg cik..email mozack_88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  104. Nak contoh surat..minta tlg cik..email mozack_88@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  105. Boleh tak tolong email kat saya contoh surat tu? Perlukan sangat sangat. qillasyisyi98@gmail.com
    Terima kasih sangat

    ReplyDelete